Om oss

Barkk - byggnadskonst, arkitektur och konst AB grundades 1991 av fyra arkitekter och en konstnär med mångårig erfarenhet av projekt, från små enkla till omfattande och komplexa. I dag drivs företaget av tre arkitekter kvar från starten. Kontoret har (f.n. okt 2014) fyra arkitekter och två askulterande praktikanter. Läs mer om vår bakgrund under fliken Historik.

Genom åren har vi genomfört projekt med stor variation – restaureringar av kulturbyggnader, upprustning av ett nöjesfält/ djurpark, butiks- och caféinredningar, bostadsområden, om-, till- och nybyggnader av privata villor av mycket skilda slag, museiprojekt, husarkitektuppdrag för Statens fastighetsverk, vårdprogram, dispositionsplaner, detaljplaneutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, utställningar m.m. och då och då deltar vi i tävlingar.

Kontoret är delägare i Praktiserande Arkitekter i Samverkan, PAR AB ( en av delägarna är fn ordförande i PAR) och två av kontorets arkitekter är medlemmar i Sällskapet för Restaureringskonst.